Termeni si Conditii de Transport

Termeni si conditii de transport

S.C. Influent S.R.L pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de livrare a marfii prin flota proprie de masini pentru un confort crescut.

1. Costuri de transport:

S.C. Influent S.R.L. ofera un transport gratuit clientilor sai pe o raza de maxim 50 de km de la orice punct de lucru al firmei. Pentru livrarile care depasesc limita de 50 de km, S.C. Influent S.R.L., va percepe o taxa de 5 lei/km.

S.C. Influent S.R.L. percepe o taxa de manipulare si pregatire a marfii, care este in functie de valoarea comenzii dumneavoastra. Aceasta taxa nu reprezinta o taxa de transport si nu poate fi mai mare de 25 de lei.

2. Taxa de manipulare si pregatire marfa:

Pentru fiecare comanda care necesita un transport prin intermediul flotei Influent S.R.L., va fi perceputa o taxa pentru manipularea si pregatirea marfii.

Costuri taxa de manipulare si pregatire marfa:

-Pentru comenzile mai mici de 1000 de lei, valoarea acestei taxe este 6 lei.

-Pentru comenzile mai mari de 1000 de lei si mai mici de 5000 de lei, valoarea acestei taxe este 15 lei.

-Pentru comenzile mai mari de 5000 de lei, valoarea acestei taxe este 25 lei.

Pentru comenzile livrate prin intermediul curierului, comanda va fi livrata prin intermediul Fan Courier, iar valoarea taxei de transport este 25 lei.

3. Termene si conditii de livrare

3.1. Comenzile care includ produse voluminoase, sau materiale grele (BCA, fier, caramida, etc.) vor putea fi livrate doar prin flota Influent S.R.L.

3.2. Vă asigurăm transportul până în zona în care mașinile noastre sunt parcate în condiții de siguranță.

3.3. Conducătorul auto nu va transporta produsele de la mașină până în locuința dumneavoastră.

3.4. Dumneavoastră trebuie să vă ocupați de descărcarea și transportul produselor comandate până în interiorul locuinței dumneavoastră.

3.5. Este responsabilitatea dumneavoatră să vă asigurați că răspundeți la apelurile noastre când vă contactăm pentru transportul produselor comandate. În caz contrar, răspunderea cu privire la orice tip de întârziere a livrării vă aparține.

3.6. Dacă detaliile de livrare pe care ni le oferiți sunt incorecte (precum adresa sau datele de contact), serviciul de livrare gratuită nu va mai fi oferit și plata transportului se va face contracost.

3.7. În cazul în care există un eveniment de forță majoră (drumuri înzăpezite, inundații etc.), nu ne vom asuma răspunderea cu privire la întârzierea transportului produselor pe care dumneavoastră le-ați comandat, reprogramând transportul pentru o zi în care acesta va fi posibil.

3.8. Nu vom fi responsabili de daune cu privire la pierderea sau utilizarea produselor oferite de noi după livrarea acestora. Excepțiile de la această regulă sunt reprezentate de garanțiile legale și convenționale pe care le oferim odată cu fiecare produs.